محل تبلیغات شما

کم‌اشتهایی عصبی

نشانه‌های کم‌اشتهایی عصبی محدودیت شدید در مصرف موادغذایی و کالری‌ها است؛ تاحدی‌که فرد بیمار ظاهری نحیف و ناتوان پیدا می‌کند. از علائم دیگر این اختلال، ترس از افزایش وزن و موارد مرتبط با سوءتغذیه اعم از ریزش مو و شکنندگی ناخن‌ها است. درمان کم‌اشتهایی عصبی شامل برخی درمان‌های فردی و فرایندهای کنترل وزن و درمان‌های گروهی و خانوادگی است.

پرخوری عصبی (بولیمیا)

بولیمیا پرخوری عصبی است و در بین افرادی رایج است که با مشکلات وزن و دستیابی به اندام دلخواه دست‌وپنجه نرم می‌کنند. مبتلایان به سندرم پرخوری عصبی نمی‌توانند حجم غذایی مصرفی‌شان را مهار و به‌راحتی سفره‌ی غذا را ترک کنند و درنهایت، برای رفع حس ناخوشایند زیاده‌روی در خوردن به واکنش تهوع مصنوعی متوسل می‌شوند. بولیمیا می‌تواند به‌شدت به بدن آسیب بزند و عامل عوارض ناخوشایندی مانند گلودرد، ورم چهره، پوسیدگی دندان‌ و خشکی پوست است.

بولیمیا و کم‌اشتهایی عصبی درمان‌شدنی هستند؛ اما فرایندهای درمانی این دو به زمان نیاز دارد. دراین‌بین، روش‌های درمانی اعم از تغذیه‌درمانی و دارو توصیه می‌شود. در مواقعی می‌بینیم که اختلالات خوردوخوراک با افسردگی و اضطراب همراه می‌شود. بنابراین، ضرور‌ی است هرکدام از بیماری‌ها تخصصی و با صرف زمان لازم بررسی و درمان شوند تا از بُروز علائم شدید پیش‌گیری شود.

بیماری های اعصاب و روان از دیدگاه مزاج شناسی

نشانه های بیماری عصبی از نظر “مشاورانه” شامل موارد زیر است.

کم اشتهایی عصبی و پرخوری عصبی

عصبی ,پرخوری ,بولیمیا ,کم‌اشتهایی ,وزن ,می‌شود ,پرخوری عصبی ,وزن و ,کم‌اشتهایی عصبی ,اعم از ,پوست است

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

زندگی نامه مهدی اخوان ثالث